Gastenboek Cattery Sumalee

Lieve bezoekers, Als u onze website en onze poezen mooi vindt, graag hier uw reacties.
Geschreven door Els en peter, 6. mrt, 2022
Hey Lidia en Ludo
Wij hebben finley nu 4 maandjes en zijn zo content pracht beestje en zien hem zo graag😻😻
Bedank voor de hulp die we gekregen hebben leken die we waren 😅
Groetjes Els en peter
E-mail:
Geschreven door John en Chris, 13. aug, 2021
Hey Lidia,
nogmaals bedankt voor onze lieve en schattige Marley!
Onze Marley is een echte knuffelaar en heel sociaal in de omgang dankzij de goede zorgen en opvoeding die hij bij jou gekregen heeft. Echt top!
E-mail:
Geschreven door Ann, 22. jan, 2021
Aan te raden cattery! De kittens groeien op in het gezin, alles heel netjes en goed verzorgd. Je mag veel vragen stellen, ook na aankoop. Kittens zijn zindelijk en niet mensenschuw. Wij zijn heel blij met Elmo en Cookie!
Geschreven door Nick & Gino, 2. mrt, 2019
“De” beste Cattery die ik al ken! En geloof mij, ik ken er heel wat. Persoonlijke begeleiding en hulp zoveel je wil en vraagt. Wij zijn enorm gelukkig met onze poes Misty en kunnen geen betere dochter wensen. Natuurlijk onze Sienna ook hé. Dit al twee jaar ondertussen en nog steeds kunnen wij terecht voor info of met vragen bij deze toffe mensen van Cattery Sumalee.
Dank u Sumalee 😽😻
E-mail:
Geschreven door Jennifer, 24. mei, 2018
Lidia en Ludo,

Bedankt voor onze mooie en super knuffelkont Oréo. Van de eerste moment dat ze thuis was ging ze al op verkenning. Ze is enorm sociaal en dat kan alleen maar komen door een goeie opvoeding! Bedankt voor de leuke foto’s en voor de cadeautjes.
E-mail:
Geschreven door Chrystel, 24. mei, 2018
Hoi Lidia en Ludo,

Onze kleine Elmo is een ontzettende deugniet, maar wat zijn we oh zo blij met hem! Zijn lange rit naar Nederland was niet voor niets, want hij heeft er zijn plekje gevonden! Hij komt gezellig bij ons liggen en spinnen kan hij als de beste. Jullie voeden de kittens op met ontzettend veel liefde, knuffels en aandacht en die liefde nemen ze duidelijk mee. Bedankt voor de vele foto´s, tips en goede zorgen!
Geschreven door Davy, 21. mei, 2018
Ik heb de keuze gemaakt om twee kittens bij Lidia en Ludo te nemen en heb daar geen spijt van. Maya en Inca, met zeven weken verschil geboren, voelen zich goed thuis bij mij. Ze spelen veel met elkaar en bezorgen mij ook een aangename tijd. Bedankt aan Lidia en Ludo voor de opvoeding, de goede zorgen en de vele nuttige tips. Ze beleven hun eerste weken in een warm nest. Merci daarvoor!
E-mail:
Geschreven door Brian en selma , 12. mei, 2018
Beste Lidia en Ludo,

Wat zijn wij blij met onze lieve kitten Morgan! Ze is zo relaxed en lief. Je kan zien dat u de kittens met heel veel liefde opvoed en dat u er heel veel tijd in heeft gestoken. Vanaf dag 1 voelt ze zich helemaal thuis bij ons. Ook de rit terug naar Nederland ging geweldig goed. Morgan ging rustig zitten in haar mandje en viel al snel in slaap. Nogmaals bedankt voor al uw fantastisch zorgen en werk. We hebben de liefste kitten ooit! 💋

Nestje Mali en Davinci
E-mail:
Geschreven door Samuël & Debora, 7. mei, 2018
Lidia bedankt voor ons lieve Mila.Van dag 1 voelde ze haar thuis.Het is echt een knuffelbeestje.De manier hoe ze liefde geeft aan ons kan je zien dat ze met heel veel liefde en zorg is opgevoed.Jullie zijn zo'n lieve en vriendelijke mensen Lidia&Ludo nogmaals bedankt voor onze lieve schat Mila
E-mail:
Geschreven door Vicky Verschelden, 11. mrt, 2018
Lidia en Ludo zijn super lieve mensen die, heel goed voor hun katten en kittens zorgen.
Ze worden met heel veel liefde groot gebracht.
Ons Milou voelde zich daarom direct op haar gemak wanneer ze naar ons thuis mocht komen.En ze zijn ook heel gastvrije mensen 😉😊( Nestje Mali en Davinci 13 Dec 2018)
E-mail:
Geschreven door Conny en Dirk Andries-De Meu, 21. jan, 2016
Lidia hartelijk dank voor mijn klein meisje Fientje, het mooiste wat me overkomen is in 2015. Ze is lief, schattig, een echt knuffeltje, ik heb er echt een heel lief vriendinnetje bij.
E-mail:
Geschreven door Sandrine & Erik, 5. jan, 2016
Ons Tabby komt uit het nestje van Mali in 2015. We zijn fier op ons lieve poesemie die ons veel gezelschap brengt. Ze houd van spelen, knuffelen en ETEN !!!
En als kers op de taart ... wat is ze mooi :-)
Txs Lidia voor de goede opvoeding!
E-mail:
Geschreven door Isabel, 17. jun, 2014
Lidia, wij zijn erg tevreden over Broere. Wat is hij mooi ! Een echte Whiskas-kat. Zoals je weet, was het bij ons prioritair een "lieve" kat te hebben. Wel, het is gelukt, hij is echt lief en zachtaardig maar ook speels. Wij zijn oprecht tevreden !
Geschreven door Ellen Van den Eynt, 16. jun, 2014
Lidia en Ludo, ik wil jullie bedanken voor de geweldige ervaring om Sharon van zo dichtbij op te zien groeien. Door jullie goede zorgen en opvoeding kan ik me geen lievere poes inbeelden! Poezegroetjes Ellen en Sharon
E-mail:
Geschreven door Sandra braspenning, 17. jun, 2013
Hey moeke,
Proficiat met je mooie site! Je mag trots zijn.
En het is inderdaad heel fijn als we met de hele familie gezellig samen zijn en er lopen kleine poesjes rond!

Nieuwe reacties

15.07 | 10:59

Ik heb 2 katten van Lidia en we zijn er super content mee. Elke maand kregen we foto's en werden we op de hoogte gehouden. Echt een aanrader! Zijn super katjes!