Cattery Sumalee

Mogen wij ons even voorstellen.

Hallo ik ben Lidia en ik woon samen met mijn vriend Ludo in Oostmalle, een middelgroot dorp gelegen in de Kempen kort bij Turnhout. Ik heb vier kinderen welke allemaal het huis uit zijn. Ondertussen heb ik 10 kleinkinderen welke regelmatig op bezoek komen.

Al heel mijn leven heb ik een voorliefde voor katten en die is de laatste jaren enkel  nog maar toegenomen. In 2009 heb ik dan mijn eerste silvertabby gekregen. Twee jaartjes later is onze kater erbij gekomen en sedertdien hebben wij eenmaal per jaar een nestje, onze kittens worden geboren bij ons in de huiskamer zodat ze reeds van bij hun geboorte geleidelijk kunnen wennen aan alle geluiden die bij een gezin horen zoals stofzuiger, wasmachine, spelende kinderen, tv, radio en dergelijke meer.

Vanaf het moment dat zij het levenslicht zien, is er menselijk contact met hen en worden ze véél geknuffeld door alle leden van ons gezin. Op een leeftijd van 4 à 5 weken, als ze min of meer zindelijk zijn krijgen ze speeluurtjes en mogen ze regelmatig vrij rondlopen en dan is het natuurlijk feest. En moeten wij goed uitkijken waar we lopen....

Als u besluit bij ons een kitten te bestellen krijgt u van ons een wekelijkse update met foto's, zo kan u perfect volgen hoe uw kitten evolueert. 

De kittens staan onder het alziend oog van onze lieve dierenartsen, Aline Verschueren en haar team uit Hoogstraten (u kan hun gegevens terugvinden bij onze linkpartners), samen met hen zorgen we er voor dat onze lieverdjes onder andere hun inentingen krijgen, dat ze ontwormd worden, een anti-vlooi kuurtje gehad hebben en dat ze gechipt en in uitstekende gezondheid naar hun nieuwe baasjes kunnen verhuizen. Ze krijgen dan ook een paspoortje mee waarin alles goed genoteerd staat vanaf de dag van hun geboorte.

De kittens krijgen van ons ook een goed gevulde kittenbox mee waaronder een aantal speeltjes en een zak kittenbrokjes van Prins om alvast de eerste maand in hun nieuwe mandje een mooie start te verkrijgen. 

Mensen die bij ons komen aankloppen om een " koopje " te doen, zijn aan het verkeerde adres.  Wij verzoeken hen dan ook vriendelijk om verder te kijken want onze kittens hebben een vaste prijs en wij willen uiteraard ook graag dat onze kittens in een liefdevol mandje terechtkomen.

Onze moederpoezen krijgen maximaal 1 nestje per jaar, dit opdat het dier optimaal kan herstellen. Wij hebben hen ook laten testen op PDK en HCM en dit is negatief. Ze worden ook jaarlijks getest op FIV.

Indien gewenst kan u zich op onze wachtlijst laten noteren.

 

 

Lisa 15.07.2014 10:59

Ik heb 2 katten van Lidia en we zijn er super content mee. Elke maand kregen we foto's en werden we op de hoogte gehouden. Echt een aanrader! Zijn super katjes!

Nieuwe reacties

15.07 | 10:59

Ik heb 2 katten van Lidia en we zijn er super content mee. Elke maand kregen we foto's en werden we op de hoogte gehouden. Echt een aanrader! Zijn super katjes!